[O1] mumer części - proszę o POMOC

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jarol
    Drive
    • 2009
    • 48

Agamek12, twoje wyliczenia z grubsza sa poprawne, tylko ze ja podaje 49 tys z pakietem Ice+. Ceny z pakietem More nie znam ale szacuje ze bedzie to wlasnie ok. 46 tys zl. Pewnie ze moge poczekac i trzymac kciuki za przeceny - w koncu mam auto ktore jezdzi a na zimie klimatyzacja nei jest mi niezbedna. Na razie wlasnie tak robie.
    A Seat juz zaczal
    Z początkiem września pojawiły się pierwsze promocje na auta. Obniżki są możliwe dzięki słabszemu euro, ale raczej nie będą one dotyczyły

Kruk4, na nowa O2 mnie nie stac, a za uzywana trzeba takze sporo dac, szczegolnie z silnikiem diesla. O2 jedynie moglbym sprowadzic z Niemiec.

Aha, nie chce auta z przebiegiem ponad 100 tys km. Wiem ze dla diesla to malo, ale dla wnetrza czy innych podzespolow to juz niekoniecznie...

[ Dodano: Wto 08 Wrz, 09 00:09 ]
    Agamek12, Astra mi sie po prostu nie podoba. O1 jakims cudem nawet teraz ma dosc atrakcyjny ksztalt, o ile nie patrzy sie z przodu , a Astra to niestety jak kolkiem ciosana. Dziekuje, zamiast Astry wole Honde. Za ok 30 tys zl mozna trafic 2005 rocznik, i po prawdzie to od takiej Hondy rozpaczalem poszukiwania i prawie ja kupilem juz, tylko sprzedawca sie wycofal.
    Co do Fabii to tez przez chwile o niej myslalem, ale takze jest nieladna. Kojarzy mi sie z Renault Thalia A fabia kombi to jak seicento kombi... Kombi nie chce, bo auto wtedy traci linie.

[ Dodano: Wto 08 Wrz, 09 11:25 ]
    policzylem sobie Fabie, z klimatronikiem cena wychodzi podobna do O1 (!)
  • zgucio
    Rider
    • 2007
    • 691

Witam.

Musze wymienić silniczek od podnoszenia szyby razem z tym modułem od strony kierowcy, zrobiło sie zwarcie i poszo w piz....

I mam problem bo jak kiedyś zerwały mi sie linki i wymieniłem całość to zerwałem naklejke i nie wiem jaki teraz jest numer części, ponoć silniczek i ten moduł tworzą całość numer na naklejce na silniczku tyczy sie też tego modułu który mi sie spalił

tak więc jeśli ktoś ma możliwość sprawdzenia żeby napisał
    rok produkcji listopad 1997
    silnik 1.6 aee
    wyposażenie: 4xelektryczne szyby, elektryczne lusterka, szyby z domykaniem, elektrycznie otwierany wlew paliwa

może można podpasować od innego modelu vw

jeszcze jedno pytanie czy moduł komfortu pod kierownić jest odpowiedzialny za oświetlenie wnętrza oraz oświetlenie bagażnika bo wcale sie nie zapala
    ROCZNIK 98 PO LIFTINGU ;-) ---> fotki

JOHNNY II ASC + SIRIO AS-100

Komentarz

• pablo_doctor
      Elegance
      S_OCP Member
      • 2007
      • 791

wyglada na to ze trzeba Ci 1U1 959 801 /zrodlo ETKA 7 -/ ten rocznik jest slabo opisany.
      pablo_doctor

Rozdawajmy sobie punkty za rzeczowe informacje

CB-RADIO MIDLAND 220 modyfikowany - /15W Roger Beep / , odwiercona antena na środku dachu - obecnie LEMM 160

http://picasaweb.google.com/pablo.doctor.OCP www.zuart.pl

Komentarz

• zgucio
        Rider
        • 2007
        • 691

pablo_doctor, a nie wiesz czy można podpasować np z vw czy mają może inne kodowanie

Komentarz

• Damianjg
          Rider
          • 2008
          • 621

Nom raczej jest inne. W golfie IV ten sam moduł ma numer 1J1959801C. Ale golf IV to to samo co octavia, ale moze cos zmienili. Wiec penie sie rózni bo np numery tuleii sa te same w pare modelach VW i Skody.

Komentarz

• zgucio
            Rider
            • 2007
            • 691

odgrzebuje temat bo dalej aktualny nie robiłem tego przez rok bo jakoś sie przyzwyczaiłem do otwierania z kluczyka ale ostatnio sprawdzałem co mi zrzera prąd i okazało sie, po odłączeniu wszystkich kostek od drzwi przestało kraść prąd.

Autko już nie jest użytkowane co dzień tylko 2 razy w tygodniu więc akumulator siada i trzeba sie tym zająć

pytanie jak wyżej czy moge kupić 4 moduły drzwi i moduł komfortu np z golfa i wgrać nowe sterowniki modułu komfortu w kompa i będzie grało? elektryk nigdy polecany na forum w warszawi nigdy tego nie robił i nie jest pewny. Może ktoś już tak kombinował?

Komentarz

Pracuję...